Värskekapsa-külmsupp

Kuumal suvepäeval pakub mõnusat jahutust keefiriga külmsupp. Supp sisaldab tervislikke aedvilju, maitset lisavad soolakurk ja keedetud muna. Kindlasti kuulub supi juurde tubli peotäis maitserohelist.

Koostisosad

Vaja läheb:

530 g Salvest Värskekapsaborši
300 ml vett
500 ml keefiri
1 sidruni mahl
2 soolakurki
2 keedetud muna
kimp rohelist sibulat

Juhend

  1. Valmista supp

    Sega värskekapsaborš veega ja püreesta köögikombainis. Sega juurde keefir. Lisa hakitud soolakurk ja munad.

  2. Tõsta ootele

    Tõsta supp 30 minutiks külmkappi.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale rohelist sibulat.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee