Tomati kikerhernesupp
Valmista lõunaks üks kuum ja toitev supp. Supi valmistamine käib lihtsalt ja kiirelt, kasutades konserv-kikerherneid.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 1 sibul
- 0,5 tl karripulbrit
- 0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
- 1 tl jahvatatud paprikapulbrit
- 4 tomatit
- 4 spl Salvest ketšupit
- 500 ml vett
- soola ja musta pipart
- 400 g kikerherneid (konserv)
- Serveerimiseks 50 g fetajuustu
Juhend
-
Valmista supp
Haki sibul ja tomatid. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja hauta sibul. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja paprikapulber. Kuumuta 1-2 minutit, seejärel lisa tükeldatud tomat ja ketšup. Hauta veel 2 minutit. Lisa vesi ja maitsesta soola ja pipraga. Keeda suppi keskmisel kuumusel 15 minutit.
-
Lisa kikerherned
Kurna kikerherned sõelale ja loputa jooksva vee all. Lisa supile, keeda veel 10 minutit.
-
Serveeri ning naudi!
Serveerimisel puista supi peale fetajuustu.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee