Singi-juusturullid

Kiiresti ja lihtsalt valmistatavad pirukad on tõelised laste lemmikud. Valmista neid sünnipäevalauale või üllata soojade pirukatega pereliikmeid.

Koostisosad

Vaja läheb

  • 400 g pärmi-lehttainast (võiga)
  • 4-5 spl Salvest Ketšupit
  • 200 g hakitud sinki
  • 100 g riivitud juustu
  • Määrimiseks muna

Juhend

  1. Valmista ette tainas

    Kui kasutad külmutatud tainast, tõsta see enne toatemperatuurile sulama. Rulli tainas ristkülikukujuliselt laiali. Kui kasutad taignaplaate, laota need lihtsalt laiali (rullida ei ole vaja).

  2. Laota tainale vajalik

    Määri taignale ketšupit. Puista peale singitükid ja riivitud juust. Keera pikemast otsast rulli ja lõika juppideks. Tõsta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.

  3. Küpseta

    Küpseta 220-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni pirukad on kerkinud ja pealt kuldseks küpsenud.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee