Sealiha sibula-ja majoneesikattega

Aus kodune toit, mida võid au ja uhkusega ka külalistele serveerida. Toitva roa salajane koostisosa on Salvesti Mädarõikamaitseline majonees!

Koostisosad

Vaja läheb:

Juhend

  1. Valmista liha

    Tambi lihahaamriga lihalõigud õhemaks ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli ja prae lihalõigud mõlemalt poolt pruuniks. Seejärel tõsta praetud lihalõigud suuremasse ahjuvormi üksteise kõrvale ning määri igale lihalõigule supilusikatäis majoneesi.

  2. Lisa sibul

    Nüüd puhasta sibulad ja viiluta need õhukeselt. Kuumuta pannil 50 g võid, lisa sibulaviilud ja prae madalal kuumusel kuni sibul on pehme. Jaota praetud sibul lihalõikudele.

  3. Kalla õunamahl või vesi, küpseta ning naudi!

    Lõpetuseks kalla ahjuvormi õunamahl või vesi. Küpseta 20 minutit 200 ºC juures ning lase enne serveerimist 10 minutit fooliumi all seista.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee