Pühadejärgne kapsasupp
Kui pühadest kõvasti kapsast ja paar tükki ahjulihagi alles jäänud, on aeg anda organismile tahkest toidust pisuke puhkus ja valmistada üks korralik kapsasupp. Kosutav talvine taldrikutäis!
Koostisosad
Vaja läheb:
- 1 sibul
- 4 kartulit
- 1 loorberileht
- 4 tera musta pipart
- 1 l kuuma vett
- 200 g ahjuprae jääke
- 530 g Salvesti praekapsast porgandiga
- praadimiseks õli
Juhend
-
Valmista supp
Kuumuta potis õli ja hauta sibul klaasjaks. Seejärel lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud kartul, loorberileht ja musta pipra terad ning vala peale kuum vesi. Keeda kuni kartul on peaaegu pehme. Lisa supile lihatükid ja praekapsas.
-
Lase haududa
Lase madalal kuumusel haududa 10 minutit.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee