Põnni lavaširullid
Koostisosad
Vaja läheb
- täisterajahu lavašši
- 1 purk ehk 130 g Põnni Ökoloogilist õunapüreed
- 1 väiksem paprika
- umbes 3 väiksemat porgandit
- punasest kapsapeast väiksem osa kui veerand
- värsket spinatit
Juhend
-
Valmista ette köögiviljad
Pese, koori ja puhasta köögiviljad ning haki võimalikult peenikesteks ribadeks (v.a spinatilehed).
-
Lõika lavašileht keskelt pooleks
Väiksema lavashilehega tehes ei lähe lavashirull kokku keerates liiga suureks.
-
Määri mõlemale lavashilehele Põnni Ökoloogilist õunapüreed
purgi koguse võid kahe poole vahel ära jagada
-
Laota püree peale spinat ja köögiviljad
Laota püree peale spinatilehed ning spinatilehtede peale omakorda porgandi-, paprika- ja kapsaribad.
-
Rulli lavašš ettevaatlikult võimalikult tihedalt kokku
Kui lavashirulle ei ole plaanis kohe serveerida, siis fikseeri need bambusest vardaga.
NB! Eemalda lavashirullidest bambusest vardad enne, kui rulle pisikestele Põnnidele serveerid.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee