Pikad ahjusaiad

Üllata lapsi pikkade soojade ahjusaiadega. Tuleb vaid poest läbi käia ja vajalikud ained varuda. Serveerimisel lõika saiad sakilise noaga suupärasteks tükkideks.

Koostisosad

Põhiline

  • 100 g kvaliteetset tuunikala õlis (konserv)
  • 100 g ananassi (konserv)
  • 100 g paprikat
  • 100 g riivitud juustu
  • 4 spl Salvest ketšupit
  • 1 tl kuivatatud ürdisegu või basiilikut
  • soola

Juhend

  1. Valmista segu

    Nõruta tuunikala. Tükelda ananass ja paprika. Sega kausis tuunikala, ananassitükid, paprikatükid, 50 g riivitud juustu, ketšup, kuivatatud ürdid ja maitsesta segu soolaga.

  2. Ettevalmista sai ning lisa segu

    Lõika pikk sai pikuti pooleks ja uurista veidi saiasisu välja. Tõsta täidis saiadele, puista peale ülejäänud riivitud juust.

  3. Küpseta, serveeri ning naudi!

    Küpseta ahjus 180-kraadises kuumuses (võimalusel kasuta grill-režiimi) 15 minutit kuni sai on pealt kenasti pruunistunud. Serveeri kohe.

Head isu!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee