Pärmi-lehttaignakeerud kõrvitsapüree ja juustuga
Koostisosad
Vaja läheb:
- 1 purk ehk 125 g Põnni ökoloogilist kõrvitsapüreed
- 400 g pärmi-lehttainast
- u 2 dl riivitud juustu
- 1 muna
Juhend
-
Rulli pärmi-lehttainas jahusel pinnal kergelt õhemaks, aga ainult natukene
-
Määri kogu taina pind kõrvitsapüreega ja puista peale riivitud juust
Juustu lisa täpselt nii vähe või palju, kui juustuseid soovid
-
Lõika tainas ribadeks ja keera keerdu
Lõika tainas kitsamat äärt pidi umbes 1,5 cm laiusteks ribadeks ning keera paar korda keerdu.
-
Küpseta
Tõsta keerud paberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta 190 kraadi juures umbes 12 minutit.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee