Lõhekorvikesed
Majoneesiselt kreemja suitsulõhetäidisega pilkupüüdev ja oivaliselt maitsev suupiste. Lõhekorvikesed sobivad ideaalselt sünnipäevadeks või pühade peolauale. Anna imelihtsalt valmivatele korvikestele viimane elegantne lihv punase kalamarja ja hakitud murulauguga!
Koostisosad
Vaja läheb:
150 g kuumsuitsulõhet
100 g Salvesti Kerget majoneesi
2 sl sidrunimahla
2 sl hakitud murulauku
50 g kalamarja
20–25 tk soolaseid muretaigna korvikesi
Juhend
-
Valmista ette täidis
Pane tükeldatud kuumsuitsulõhe, majonees ja sidrunimahl köögikombaini ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel sega juurde murulauk ning lase täidisel külmkapis 30 minutit maitsestuda.
-
Aseta täidis korvikestesse
Lõpetuseks tõsta täidis korvikestesse, tõsta peale veidi kalamarja
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee