Kollane riisipuder

Kuldkollane riisipuder muudab tuju rõõmsaks igal tusasel unimütsil. Puder on laktoosivaba ning sellesse ei ole lisatud suhkrut, pudru muudab kreemjaks kookospiim ja mangopüree annab piisavalt magusust. Soovi korral maitsesta putru veidikese kardemoniga.

Koostisosad

Vaja läheb (12tk):

Juhend

  1. Valmista riis

    Kuumuta potis vesi ja riis. Lase keema tõusta ja keeda madalal kuumusel 30 minutit kuni riis on pehme (vajadusel lisa vett).

  2. Lisa teised koostisosad

    Lisa kookospiim ja soovi korral kardemon. Lase pudrul veidi jahtuda, seejärel sega riisipudru hulka mangopüree.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveeri röstitud kookoslaastudega.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee