Kollane riisipuder
Kuldkollane riisipuder muudab tuju rõõmsaks igal tusasel unimütsil. Puder on laktoosivaba ning sellesse ei ole lisatud suhkrut, pudru muudab kreemjaks kookospiim ja mangopüree annab piisavalt magusust. Soovi korral maitsesta putru veidikese kardemoniga.
Koostisosad
Vaja läheb (12tk):
- 100 g pudruriisi
- 500 ml vett
- 100 ml kookospiima
- Soovi korral näpuotsatäis kardemoni
- 100 g Salvest Põnn Ökoloogilist Mangopüreed
Juhend
-
Valmista riis
Kuumuta potis vesi ja riis. Lase keema tõusta ja keeda madalal kuumusel 30 minutit kuni riis on pehme (vajadusel lisa vett).
-
Lisa teised koostisosad
Lisa kookospiim ja soovi korral kardemon. Lase pudrul veidi jahtuda, seejärel sega riisipudru hulka mangopüree.
-
Serveeri ning naudi!
Serveeri röstitud kookoslaastudega.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee