Kodused koltletid mulgi kapsaga
Mahlased kotletid sea- ja veisehakklihast, mille kõrvale sobivad täiuslikult Salvesti Mulgi kapsad. Toekama kõhutäie saamiseks võib roa kõrvale serveerida veel ka keedetud kartuleid.
Koostisosad
Vaja läheb:
- Serveerimiseks Salvesti Mulgi kapsaid
- 500 g hakklihasegu (sea- ja veisehakklihast)
- 1 sibul
- 1 porgand
- 1 muna
- 1 dl riivsaia
- 100 g hapukoort
- 1 tl soola
- 0,5 tl musta pipart
- riivitud muskaatpähklit
- praadimiseks õli
Juhend
-
Valmista tainas
Haki sibul peeneks, riivi porgand. Pane hakkliha suurde kaussi, lisa hakitud sibul, riivitud porgand, muna, hapukoor, sool, must pipar ja veidi riivitud muskaatpähklit. Sega ühtlaseks.
-
Vormi ning küpseta
Vormi märgade käte abil kotletid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.
-
Serveeri ning naudi!
Serveeri kõrvale Salvesti Mulgi kapsaid.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee