Kanapallid õunapüreega
Pisikesed kanahakklihast pallid on kõigi laste lemmikud. Toekamaks söögikorraks paku kanapalle koos riisi, kartulipüree või köögiviljadega. Vahepalaks serveeri kanapalle koos maitsva dipikastmega.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 450 g kanahakkliha
- 1 sibul
- 1 muna
- 130 g Põnn õunapüreed
- 1 dl riivsaia
- 2 spl hakitud värsket tüümiani
Juhend
-
Haki ja sega
Haki sibul hästi peeneks. Sega kõik ained omavahel.
-
Vormi pallid ja küpseta
Vormi märgade kätega väikesed pallikesed. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee