Kananagitsad kõrvitsapüreega
Krõbeda paneeringuga kananagitsad on nii suurte kui väikeste sööjate lemmikud. Kõrvitsapüree muudab nagitsad eriti mahlaseks ja annab kuldkollase värvuse. Soovi korral serveeri dipikastmega.
Koostisosad
Vaja läheb: (8-10tk)
- 200 g kondita kanakintsuliha
- 40 g Põnn kõrvitsapüreed
- Veidi riivitud muskaatpähklit
- Soovi korral soola
Paneering:
- 1 dl (panko) riivsaia
- 60 g Põnn kõrvitsapüreed
Juhend
-
Valmista nagitsad
Pane kanaliha ja kõrvitsapüree köögikombaini, maitsesta veidikese muskaatpähkli ja soovi korral soolaga. Blenderda ühtaseks.
-
Paneeri
Pane ühte kaussi valmis riivsai, teise kaussi vala ülejäänud kõrvitsapüree. Vormi märgade käte abil kanalihast väikesed nagitsad. Kasta nagitsad esmalt kõrvitsapüree sisse, seejärel veereta riivsaias. Tõsta nagitsad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
-
Küpseta ja serveeri
Küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni nagitsad on seest küpsed.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee