Kamamaius mustika-õunapüreega
Lisaks kiluvõileibadele, on vist väheseid peresid, kes Vabariigi aastapäeval ei sööks kama. Pisikesed Põnnid ei saa sellel puhul olla ju mingiks erandiks. Kamamaius valmib taaskord kiirelt ning seda valmistada on imelihtne.
Koostisosad
Vaja läheb
- 1 pakk ehk 200 ml vahukoort
- 150-200 g kodujuustu
- 4 spl rukkikama
- 1 pakk ehk 100 g Põnni Ökoloogilist mustika-õunapüreed
- soovil tumedat šokolaadi
Juhend
-
Mikserda vahukoor tugevaks vahuks
Kamamaiuse tegemiseks mikserda vahukoor tugevaks vahuks.
-
Lisa vahule kodujuust ning rukkikama
Usu või mitte, aga kamavaht ongi valmis!
-
Serveerimiseks tõsta kamamaius kaussi ja lisa mustika-õunapüreed
Lisa külluses juurde Põnni Ökoloogilist mustika-õunapüreed. Kel soovi, võib magustoidule lisada ka tumedat šokolaadi.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee