Kaerahelbepallid põnn maasikasmuutist
Kaerahelbepallid on hea vahepala väikelastele, need on toitvad ja mõnusalt pehmed ampsud. Kaerahelbepallide valmistamine on lihtne, need ei vaja ahjus küpsetamist. Eriti kauni punase värvi saad veeretades pallikesi maasikapurus. Magustamiseks kasuta agaavisiirupit või mett.
Koostisosad
Vaja läheb (kogus ca 15 pallikest):
- 200 g kaerahelbeid
- 1 pk (20 g) Põnn maisikõrbuskeid maasika ja õunaga
- 1 tk (110 g) Põnn Maasikasmuutit
- 20 g külmkuivatatud maasikaid, + 10 g purustamiseks
- veidi agaavisiirupit või mett
- 0,25tl naturaalset vaniljet
Juhend
-
Sega koostisosad
Pane kõik koostisained blenderisse ja surista ühtlaseks massiks (segu peaks esialgu jääma veidi vedelam, kuid vormitav. Kui segu on liiga tahke, lisa veidi vett). Tõsta segu 30 minutiks külmkappi tahenema.
-
Vormi pallid
Vormi segust käte vahel ampsusuurused pallikesed. Purusta veidi külmkuivatatud maasikaid peeneks ja veereta kaerahelbepalle maasikapurus kuni need on ühtlaselt kaetud.
-
Serveeri ja naudi!
Head isu! Säilita õhukindlas karbis