Jäised aprikoosi-õunatäpid
Valmista oma lapsele põnevad püreetäpid, mis valmistatud ökoloogilisest aprikoosi-õunapüreest. Püreetäpid sobivad söömiseks alates 4-elukuust, eriti mõnusat jahutust pakuvad beebile hammaste tuleku ajal.
Koostisosad
Vaja läheb:
Juhend
-
Pigista püreetäpid
Võta jääkuubikuvorm ja pigista igasse auku veidi püreed VÕI kata serveerimisalus küpsetuspaberiga ja pigista sellele püreetäpid.
-
Aseta püreetäpid sügavkülma
Tõsta tunniks ajaks sügavkülma.
-
Naudi!
Kui püree on külmunud, koputa tükid vormist välja või eemalda küpsetuspaberilt. Säilita sügavkülmas.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee