Grillitud kana tulises adžika marinaadis

Tuline adžika marinaadis kana on kõigi teravate maitsete austajate lemmik. Liha marineerimiseks piisab paarist tunnist, krehvtisemaks tulemuseks hoia liha marinaadis üleöö.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 500 g kanakintsuliha
  • 4 sl Salvest Adžika kastet
  • 1 sl mett või agaavisiirupit
  • 2 sl õli
  • 1 sl hakitud peterselli
  • 0,25 tl meresoola

Juhend

  1. Maitsesta kana

    Tõsta kanaliha kaussi. Sega adžika, mesi või siirup, õli, hakitud petersell ja sool. Vala marinaad kanatükkidele, mudi kätega korralikult läbi ning tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma.

  2. Grilli

    Grilli kanatükid mõlemalt poolt.

  3. Serveeri ning naudi!

    Head isu!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee