Grillitud kana tulises adžika marinaadis
Tuline adžika marinaadis kana on kõigi teravate maitsete austajate lemmik. Liha marineerimiseks piisab paarist tunnist, krehvtisemaks tulemuseks hoia liha marinaadis üleöö.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 500 g kanakintsuliha
- 4 sl Salvest Adžika kastet
- 1 sl mett või agaavisiirupit
- 2 sl õli
- 1 sl hakitud peterselli
- 0,25 tl meresoola
Juhend
-
Maitsesta kana
Tõsta kanaliha kaussi. Sega adžika, mesi või siirup, õli, hakitud petersell ja sool. Vala marinaad kanatükkidele, mudi kätega korralikult läbi ning tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma.
-
Grilli
Grilli kanatükid mõlemalt poolt.
-
Serveeri ning naudi!
Head isu!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee