Bataadivahvlid

Bataadivahvlid on põnev vahepala väikelastele. Retseptis on kasutatud tervislikku kaerajahu, magustajaks agaavisiirupit, maitseks bataadipüree ja veidi kaneeli. Pisipõnnidele küpseta väikesed vahvlid, mida on lapsel mugavam käes hoida.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 150 g täisterakaerajahu
  • 60 g rafineerimata suhkrut või agaavisiirupit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl kaneeli
  • 75 g sulatatud võid või kookosõli
  • 100 g Põnn Bataadipüreed
  • 200 ml piima
  • 1 muna
  • Küpsetamiseks veidi õli

Juhend

  1. Valmista tainas

    Sega omavahel kuivained. Lisa juurde lahtiklopitud muna, seejärel sulatatud või, bataadipüree ja piim. Sega ühtlaseks tainaks.

  2. Lase paisuda

    Lase 20 minutit tainal paisuda.

  3. Küpseta vahvlid!

    Pintselda vahvlimasin kergelt õliga. Tõsta küpsetusplaadile 1 lusikatäis tainas ja küpseta vahvlid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee