Puuviljapüreest kummikommid

Maitsvad maiused pere pisematele. Puuviljapüreest kummikommid on naturaalsed, ei sisalda lisatud suhkrut ja sobivad suurepäraselt näputoiduks. Kõige mugavam on kummikomme valmistada silikoonist vormis. Isetehtud kummikommid säilivad külmkapis kuni nädal.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 130 g Põnn õunapüreed
  • 1 tl sidrunimahla
  • 2 tl naturaalset vanilje-essentsi (suhkruvaba)
  • 0,5-1 tl agar-agarit*
  • 1 tl agar-agarit

Juhend

  1. Valmista segu

    Sega potis püree, sidrunimahl, vanilje ning vastav kogus agar-agarit. Keeda madalal kuumusel pidevalt segades kuni segu muutub paksemaks (5-8 min).

  2. Vala vormidesse

    Vala segu vormidesse ja lase jahtuda toatemperatuurile, seejärel tõsta külmkappi.

  3. Serveeri ja naudi!

    Kui kummikommid on tahenenud, kummuta need vormist välja ja säilita külmkapis õhukindlas karbis kuni nädal.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee

Soovitame juba suurematele põnnidele (alates 1. eluaastast) ning loomulikult täiskasvanutele. PS! Väikelapse toitmisel tuleb alati arvestada tema vanuse, võimalike allergiate ja teiste iseärasustega.