Kõige lihtsam panna cotta mangoga
Lihtne panna cotta mangopüreega valmib kõigest kümne minutiga!
Koostisosad
Vaja läheb (6-7 portsjonit):
- 100 g Salvest mangopüreed
- 0,5 sidrunist pressitud mahl ja koor
- 2 dl rõõska koort (35%)
- 2 dl piima
- 60 g tarretisesuhkrut
Juhend
-
Sega mangopüree ja sidrunimahl ja koor
Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega.
-
Kuumuta rõõsk koor ja piim
Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega. Pane rõõsk koor ja piim potti ning kuumuta keemiseni (ära keema lase). Seejärel lisa tarretisesuhkur ning kuumuta keskmisel kuumusel (ise pidevalt segades) ca 3-4 minutit. Selleks ajaks peaks suhkur olema sulanud ning segu pisut paksenenud. Seejärel lisa mangosegu ning kuumuta segades veel umbes minutijagu.
-
Lase magutoidul taheneda
Tõsta magustoit pisikestesse tassidesse/klaasidesse ning tõsta külmkappi tahenema vähemalt paariks tunniks.
-
Serveeri ja naudi!
Enne serveerimist kaunista!
Retsepti koostas Ragne Värk.