Kõige lihtsam panna cotta mangoga

Lihtne panna cotta mangopüreega valmib kõigest kümne minutiga!

Koostisosad

Vaja läheb (6-7 portsjonit):

  • 100 g Salvest mangopüreed
  • 0,5 sidrunist pressitud mahl ja koor
  • 2 dl rõõska koort (35%)
  • 2 dl piima
  • 60 g tarretisesuhkrut

Juhend

  1. Sega mangopüree ja sidrunimahl ja koor

    Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega.

  2. Kuumuta rõõsk koor ja piim

    Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega. Pane rõõsk koor ja piim potti ning kuumuta keemiseni (ära keema lase). Seejärel lisa tarretisesuhkur ning kuumuta keskmisel kuumusel (ise pidevalt segades) ca 3-4 minutit. Selleks ajaks peaks suhkur olema sulanud ning segu pisut paksenenud. Seejärel lisa mangosegu ning kuumuta segades veel umbes minutijagu.

  3. Lase magutoidul taheneda

    Tõsta magustoit pisikestesse tassidesse/klaasidesse ning tõsta külmkappi tahenema vähemalt paariks tunniks.

  4. Serveeri ja naudi!

    Enne serveerimist kaunista!

Retsepti koostas Ragne Värk.