Seljanka-shakshuka
Shakshuka on Lähis-Idast pärit traditsiooniline hommikusöök. Siin on mugandatud versioon meile tuttavast seljankast ja idamaisest hittroast, mis sobib süüa nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kõrvale paku pehmet saia või kukleid.
Koostisosad
Vaja läheb (kahele sööjale):
- 530 g Salvest kodune seljanka
- Soovi korral Cayenne pipart
- 2 muna
- Musta pipart
- 30 g feta juustu
- Värsket peterselli
Juhend
-
Vala seljanka pannile
Kuumuta mõni minut. Tee seljanka keskele lusikaga kaks süvendit.
-
Lisa muna
Löö süvendisse muna, kata pann kaanega ja kuumuta tasasel tulel 7-8 minutit kuni muna on hüübinud.
-
Serveeri!
Serveerimisel puista peale värskelt jahvatatud pipart, feta juustu ja värsket peterselli.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee