Kaelakarbonaad presto tomatimarinaadis
Kiire marinaadiretsept kõigile tomatisõpradele. Presto ökoloogilisest tomatipüreesupist saad valmistada põneva lihamarinaadi, mis tummiselt tomatine. Marinaad sobib ka kanaliha ja kala maitsestamiseks.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 500 g kaelakarbonaadi
Marinaad:
- 300g Presto tomatisuppi
- 2 sibulat
- 1/2 sidruni mahl
- 1 tl suitsutatud paprikapulbrit
- 2 sl sojakastet
- 3 sl Salvest tomatipastat
- soola
- musta pipart
Juhend
-
Sega koostisained ning maitsesta
Sega tomatisupp, viilutatud sibulad, sidrunimahl, paprikapulber, sojakaste ja tomatipasta. Maitsesta soola ja pipraga.
-
Lase marineeruda
Vala marinaad lihale, mudi liha kätega korralikult läbi ja lase üleöö külmkapis maitsestuda.
-
Grilli ja naudi!
Grilli liha mõlemalt poolt. Serveeri.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee