Kodused koltletid mulgi kapsaga

Mahlased kotletid sea- ja veisehakklihast, mille kõrvale sobivad täiuslikult Salvesti Mulgi kapsad. Toekama kõhutäie saamiseks võib roa kõrvale serveerida veel ka keedetud kartuleid.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • Serveerimiseks Salvesti Mulgi kapsaid
  • 500 g hakklihasegu (sea- ja veisehakklihast)
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 1 muna
  • 1 dl riivsaia
  • 100 g hapukoort
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl musta pipart
  • riivitud muskaatpähklit
  • praadimiseks õli

Juhend

  1. Valmista tainas

    Haki sibul peeneks, riivi porgand. Pane hakkliha suurde kaussi, lisa hakitud sibul, riivitud porgand, muna, hapukoor, sool, must pipar ja veidi riivitud muskaatpähklit. Sega ühtlaseks.

  2. Vormi ning küpseta

    Vormi märgade käte abil kotletid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveeri kõrvale Salvesti Mulgi kapsaid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee