Kartulikotletid tursamaksasalatiga

Imemaitsvad kartulikotletid, millele annab erilisema maitse kreemjas tursamaksasalat.

Koostisosad

Vaja läheb:

Tursamaksasalat:

 

Kartulikotletid:

  • 4 toorest kartulit
  • 1 muna
  • 2 spl jahu
  • 1 tl soola
  • 0,25 tl riivitud muskaatpähklit
  • praadimiseks õli

Juhend

  1. Valmista kartulikotletid

    Riivi kartulid peene riiviga, pigista käte vahel vedelik välja. Klopi muna kahvliga lahti. Sega juurde riivitud kartul, jahu, sool ja muskaatpähkel. Kuumuta pannil õli. Tõsta teelusikaga pannile kartulipätsid, vajuta veidi lamedaks. Prae mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

  2. Valmista salat

    Salati jaoks haki keedetud muna kahvliga katki, sega hulka nõrutatud tursamaks, sibul ja Salvesti Klassikaline majonees. Maitsesta soola ja pipraga.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee