Kartulikotletid tursamaksasalatiga
Imemaitsvad kartulikotletid, millele annab erilisema maitse kreemjas tursamaksasalat.
Koostisosad
Vaja läheb:
Tursamaksasalat:
- 2 spl Salvest Klassikalist majoneesi
- 1 karp tursamaksakonservi
- 1 keedetud muna
- 2 spl hakitud rohelise sibula valget osa
- soola – pipart
Kartulikotletid:
- 4 toorest kartulit
- 1 muna
- 2 spl jahu
- 1 tl soola
- 0,25 tl riivitud muskaatpähklit
- praadimiseks õli
Juhend
-
Valmista kartulikotletid
Riivi kartulid peene riiviga, pigista käte vahel vedelik välja. Klopi muna kahvliga lahti. Sega juurde riivitud kartul, jahu, sool ja muskaatpähkel. Kuumuta pannil õli. Tõsta teelusikaga pannile kartulipätsid, vajuta veidi lamedaks. Prae mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
-
Valmista salat
Salati jaoks haki keedetud muna kahvliga katki, sega hulka nõrutatud tursamaks, sibul ja Salvesti Klassikaline majonees. Maitsesta soola ja pipraga.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee