Majoneesimarinaadis kanašašlõkk
Mahedamaitseline majoneesimarinaadis kanaliha on kerge ja tervislik valik grilliõhtul. Majoneesimarinaadis kanašašlõkk sobib ideaalselt nii jaanipäeva pidustusteks kui ka argipäeva grilliks. Serveeri värske kartuli ja salatiga.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 500 g broileri kintsuliha
Marinaad - 4 sl Salvest Kreemjat Majoneesi
- 2 sl oliiviõli
- 2 tl Dijon sinepit
- 1 sl hakitud värsket tilli
- 1 tl sidrunimahla
- 1 tl soola
- musta pipart
Juhend
-
Valmista ette liha
Lõika liha suupärasteks tükkideks. Sega kokku marinaadiained. Tõsta lihatükid kaanega kaussi ning vala marinaad peale. Sega korralikult läbi.
-
Lase maitsestuda
Kata kaanega ja jäta vähemalt 4 tunniks kuni üleöö maitsestuma.
-
Küpseta, serveeri ning naudi!
Torka lihatükid tihedalt grillvarda otsa ning grilli kuumadel sütel, kuni liha on küps.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee