Majoneesimarinaadis kanašašlõkk

Mahedamaitseline majoneesimarinaadis kanaliha on kerge ja tervislik valik grilliõhtul. Majoneesimarinaadis kanašašlõkk sobib ideaalselt nii jaanipäeva pidustusteks kui ka argipäeva grilliks. Serveeri värske kartuli ja salatiga.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 500 g broileri kintsuliha
    Marinaad
  • 4 sl Salvest Kreemjat Majoneesi
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 tl Dijon sinepit
  • 1 sl hakitud värsket tilli
  • 1 tl sidrunimahla
  • 1 tl soola
  • musta pipart

Juhend

  1. Valmista ette liha

    Lõika liha suupärasteks tükkideks. Sega kokku marinaadiained. Tõsta lihatükid kaanega kaussi ning vala marinaad peale. Sega korralikult läbi.

  2. Lase maitsestuda

    Kata kaanega ja jäta vähemalt 4 tunniks kuni üleöö maitsestuma.

  3. Küpseta, serveeri ning naudi!

    Torka lihatükid tihedalt grillvarda otsa ning grilli kuumadel sütel, kuni liha on küps.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee