Coleslaw kapsasalat
Ameerikas populaarne Coleslaw salat valmistatakse värskest kapsast ja porgandist. Salat on kreemja majoneesikastmega ning sobib hästi grilltoitude, võileibade ja burgerite vahele.
Koostisosad
Vaja läheb:
500 g kapsast
150 g porgandit
1 õun
peotäis peterselli
Kaste:
100 g Salvest Klassikalist majoneesi
100 g kreeka jogurtit
2 tl suhkrut
2 tl äädikat
soola
musta pipart
1 tl sinepiseemneid
Juhend
-
Riivi ning haki koostisosad
Ribasta kapsas. Riivi jämeda riiviga porgandid ja õun. Haki petersell.
-
Valmista kaste, sega kokku ning lase maitsestuda
Sega kokku kastme ained. Sega suures kausis kõik ained kokku, lase 20 minutit külmkapis maitsestuda.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee