Värskekapsa-külmsupp
Kuumal suvepäeval pakub mõnusat jahutust keefiriga külmsupp. Supp sisaldab tervislikke aedvilju, maitset lisavad soolakurk ja keedetud muna. Kindlasti kuulub supi juurde tubli peotäis maitserohelist.
Koostisosad
Vaja läheb:
530 g Salvest Värskekapsaborši
300 ml vett
500 ml keefiri
1 sidruni mahl
2 soolakurki
2 keedetud muna
kimp rohelist sibulat
Juhend
-
Valmista supp
Sega värskekapsaborš veega ja püreesta köögikombainis. Sega juurde keefir. Lisa hakitud soolakurk ja munad.
-
Tõsta ootele
Tõsta supp 30 minutiks külmkappi.
-
Serveeri ning naudi!
Serveerimisel puista peale rohelist sibulat.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee