Tomati kikerhernesupp

Valmista lõunaks üks kuum ja toitev supp. Supi valmistamine käib lihtsalt ja kiirelt, kasutades konserv-kikerherneid.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 1 sibul
  • 0,5 tl karripulbrit
  • 0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 tl jahvatatud paprikapulbrit
  • 4 tomatit
  • 4 spl Salvest ketšupit
  • 500 ml vett
  • soola ja musta pipart
  • 400 g kikerherneid (konserv)
  • Serveerimiseks 50 g fetajuustu

Juhend

  1. Valmista supp

    Haki sibul ja tomatid. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja hauta sibul. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja paprikapulber. Kuumuta 1-2 minutit, seejärel lisa tükeldatud tomat ja ketšup. Hauta veel 2 minutit. Lisa vesi ja maitsesta soola ja pipraga. Keeda suppi keskmisel kuumusel 15 minutit.

  2. Lisa kikerherned

    Kurna kikerherned sõelale ja loputa jooksva vee all. Lisa supile, keeda veel 10 minutit.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista supi peale fetajuustu.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee