Leivakorvikesed suitsulõhe-mädarõikapasteediga
Suupiste, mille sarnast võib kohata peente vastuvõttude vaagnatel. Põhjamaiselt lihtsas rukkikorvikeses ootab maitsmist mõnusalt pikantne lõhekreem – lihtsalt suurepärane!
Koostisosad
Vaja läheb:
150 g kuumsuitsulõhet
100 g Salvesti Mädarõikamaitselist majoneesi
10 g kappareid
20–25 tk kuivatatud rukkileivakorvikesi
Juhend
-
Valmista täidis
Purusta kuumsuitsulõhe kahvliga väiksemateks tükkideks. Seejärel sega juurde majonees ja kapparid.
-
Lase maitsestuda
Vajadusel lisa näputäis soola ja lase pasteedil 30 minutit külmkapis maitsestuda.
-
Täida, serveeri ning naudi!
Lõpetuseks täida leivakorvikesed lõhetäidisega ning serveeri.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee