Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Ühe poti pastaroog

Vürtsikas makaroniroog on üks tänuväärne mugavustoit – seda on lihtne valmistada, see maitseb kõigile ja täidab korralikult kõhtu.

 

Vaja läheb:

200 g veisehakkliha

1 sibul

1 paprika

400 g hakitud tomateid (konserv)

4 spl Salvest ketšupit

1 tl tšillipulbrit

200 ml kuuma kanapuljongit

Soola ja musta pipart

400 g punaseid ube (konserv)

150 g väikeseid makarone

100 g riivitud juustu

Praadimiseks õli

 

 

Tee nii:

Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa hakkliha ja pruunista kergelt. Haki sibul, paprika ja tomatid. Lisa potti hakitud sibul ja paprika. Hauta paar minutit, seejärel lisa hakitud tomatipüree, ketšup ja tšillipulber. Vala peale kuum puljong. Maitse ja vajadusel lisa soola ja musta piprat. Lase 10 minutit vaiksel tulel keeda. Loputa oad jooksva vee all, nõruta ja lisa potti. Sega juurde keetmata makaronid. Lase veel 10 minutit keeda kuni makaronid on pehmed. Serveerimisel puista peale riivjuustu.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Retseptis kasutatud tooted

Kõik Pastaroad

Kana magushapus kastmes

Kana magushapus kastmes Salvesti ketšupiga
Hiina köögist pärit klassika, kus kohtuvad erinevad maitsed: magus, hapu ning soolakas. Kõrvale paku riisi või munanuudleid.

Kana-spagetiroog

Tomatine kana-spagetiroog valmib kiirelt ning vähese vaevaga, kuid on nii maitsev, et pärast tahavad sööjad ka taldrikud puhtaks limpsida.

Juustune Bolognese pastaroog

Salvesti Bolognese kaste, mozzarella, parmesan ja kvaliteetne pasta on kõik, mida vajad selle maitsva makaronitoidu tegemiseks. Mõnusalt juustune pannitäis on garanteeritud nauding igale pastasõbrale!

Spagetid tomatikastme ja lihapallidega

Pastaklassika, mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Itaaliapärane eine sobib tervele perele, ning on eriliti suur laste lemmik. kuid aeg on näidanud, et see roog on just laste suur-suur lemmik!

Pasta Vahemere ürdikastme ja krevettidega

Vahemere maitseid kandev krevetiroog, mille eksootilised nüansid saad mahlastest tiigerkrevettidest ning teravuse küüslaugust ja tšillist. See on sinu võimalus serveerida perele või külalistele tõelist gurmeed!

Kana-köögiviljapasta mustade oliividega

Oliivid, vahemere köögikunsti nurgakivi, on oodatud komponent ka siinmail. Sobita oliive kana, pasta ja Salvesti Köögiviljadega pastakastmega ning serveeri maitsev tulemus rukola ja parmesaniga.

Kana-pastavorm

Puhtad ja tervislikud maitsed, mis valmivad hõlpsasti. Selle vormiroa peaosaliseks on Salvesti Primavera pastakaste kanaga, millest õhkub vahemerelise köögikunsti emotsioone. Bravissimo!