Piparmündihõnguline mustika-õunavaht

Kerge ja õhuline mustika-õunavaht sooja suveõhtu naudinguks.

Koostisosad

Vaja läheb (4 inimest)

Juhend

  1. Valmista magustoit

    Pane želatiinilehed külma vette likku. Vahusta koor suhkrutega pehmete tippude moodustumiseni. Nirista hulka mustika-õunapüree ja piparmündiessents ning vahusta läbi. Kuumuta piim keemiseni. Pigista paisunud želatiinilehed kuivaks ning sulata kuumas piimas. Lase piimal veidi jahtuda. Nirista piim mustikavahu hulka ja vala pokaalidesse.

  2. Jäta seisma

    Tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel riivi peale tumedat šokolaadi.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee