Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

  • Retseptid
  • Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga sobib suurepäraselt külmadeks sügisõhtuteks.

 

Vaja läheb:

 

1 spl jahu

500 g rohumaa lihaveise kuubikuid

Soola ja musta pipart

1 sibul

2 porgandit

1 paprika

530 g Salvest Tomati-läätsesuppi

2 loorberilehte

5 musta pipra tera

200 ml vett

 

Tee nii:

Sega lihakuubikud jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista. Maitsesta liha soola ja musta pipraga. Tõsta ahjupotti. Tükelda sibul, porgandid ning paprika suuremateks tükkideks. Alanda pannil kuumust ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa juurde tomati-läätsesupp, vesi, pipraterad ning loorberilehed. Sega läbi ja vala ahjupotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 45-60 minutit kuni liha on pehmeks haudunud.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Kõik Liharoad

Kanakarri riisiga

India-pärane kanaroog on mõnusaks maitseelamuseks ja suurepäraseks kõhutäiteks. Eriti hästi sobib kanakarrit serveerida riisiga.

Pikkpoiss ketšupikattega

Vana hea pikkpoiss on saanud peale tublilt tomatise ketšupikatte, mis peaks meeldima iseäranis lastele. Järgmisel päeval sobib viil pikkpoissi toeka võileiva katteks.

Tulised kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Kui naudid maitsetes teravust ja sinu aias kasvavad suvikõrvitsad, oled sattunud just õige retseptini! Kiiresti valmiv tervislik roog näeb ka kena välja, seega suurepärane serveerimine suvistel lõunasöökidel. Ideaalne retsept kui armastad teravaid maitseid ja suvikõrvitsaid! Kiiresti valmiv ja tervislik roog sobib hästi suvisteks lõunasöökideks.

Apelsinitäidisega majoneesikana

Üks korralik krõbedaks küpsenud kana, millele annab maitset lõunamaine magus apelsin. Ahjupraest saab kenasti söönuks terve pere või sõprade seltskond. Kellele koivad, kellele rinnatükk?!