Lihtne ahjukala magus-vürtsika köögiviljakattega

- Retseptid
- Lihtne ahjukala magus-vürtsika köögiviljakattega
Mõnusalt vürtsikas kalaroog, mille lisandiks sobivad ideaalselt riis, kuskuss või kõvem nisuleib.
Vaja läheb:
4 spl Salvest Magus-vürtsikat köögiviljasalatit
2 valge kala fileed
oliivõli
Tee nii:
Piserda ahjuvormi põhja oliivõli, tõsta kalafileed ahjuvormi. Maitsesta soolaga. Tõsta kalafileedele Magus-vürtsikat köögiviljasalatit. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 10-15 minutit.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee
Retseptis kasutatud tooted
Kõik Kalaroad
Grillitud lõhevardad sinepikastmes

Grillitud lõhe, mahlane ananass, särtsakas paprika ja maheda maitsega Sinepikaste moodustavad ideaalse terviku.
Kartulikotletid tursamaksasalatiga

Imemaitsvad kartulikotletid, millele annab erilisema maitse kreemjas tursamaksasalat.
Kalakotletid tartar kastmega

Mahlased kalakotletid, mis on valmistatud lõhefileest. Hakkmassist kotletid meeldivad ka neile, kes muidu kala peale nina kirtsuvad.
Kala magushapus Hiina kastmes

Aasiapäraselt särtsakas ja kaloritelt kerge roog, kus kohtuvad valge ja punane kala, köögiviljad ning muidugi Salvesti Hiina kaste oma magushapude nüanssidega. Serveeri riisi või kinoaga!