Kana-spagetiroog

Tomatine kana-spagetiroog valmib kiirelt ning vähese vaevaga, kuid on nii maitsev, et pärast tahavad sööjad ka taldrikud puhtaks limpsida.

Koostisosad

Vaja läheb:

100 g Salvest Ketšupit
400 g tomateid omas mahlas
300 g delikatess broileri-hakkliha
250 g spagette
100 g juustu
1 l kuuma kanapuljongit
1 sibul
1 porgand
1 küüslauguküüs
2 spl õli
soola

Juhend

  1. Valmista roog

    Haki sibul ja küüslauk, riivi porgand jämedalt. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrge servaga pannil õli, lisa kanahakkliha, sibul, küüslauk ja porgand ning prae läbi. Vala juurde kuum kanapuljong, tükeldatud tomatid ja ketšup. Sega korralikult läbi.

  2. Lisa juurde spagetid

    Murra spagetid kolmeks osaks ja lisa pastaroale. Lase kaane all vaikselt keeda 10 minutit, aeg-ajalt segades. Vajadusel maitsesta soolaga.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale riivitud juustu.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee